The NextW
Wave/20

Øygardshamna Giske 5. november 2020

Foredragsholdere

Sparebanken Møre Logo

Arne Hjeltnes Konferansier 

Det gleder oss at Arne Hjeltnes skal være konferansier for The Next Wave/20. Med sin kunnskap og sitt engasjement for norsk fiskerinæring kommer han til å lose oss gjennom konferansen med en god mix av kunnskap og humor. 

Hjeltnes er et kjent og kjært fjes for de fleste nordmenn, og en venn av The Next Wave. Han har økonomisk utdannelse, men er mest kjent for TV-karrieren. Han kom inn som promo- og presentasjonssjef i TV 2 fra starten i 1992 og ble programleder i kanalen fra 1994.

I 2003 fikk han jobb som representant for Eksportutvalget for fisk (EFF) i Hong Kong. Etter to år i denne stillingen flyttet han i 2005 til New York som reiselivsutsending for Innovasjon Norge. Arne Hjeltnes har også jobbet som kommunikasjonsdirektør i Marine Harvest. I flere år var han konsernsjef for det skandinaviske digitale kommunikasjonsselskapet Creuna, men i 2018 gikk han videre til å starte reklamebyrået Maverix. Hjeltnes har siden 1993 utgitt en rekke bøker.

Med sin allsidige bakgrunn holder Hjeltnes engasjerte og humørfylte foredrag om «Norge i utlandet». Hva skal til for å virkelig bli markedsorientert, for å synes – både i et makroøkonomisk verdensperspektiv, og for hver enkelt bedrift? Har vi som nasjon og bedrift et realistisk syn på hvordan vi tror omverdenen og våre kunder oppfatter oss?