The Next
Wave2018

Ocean Innovation Conference //
Øygardshamna Giske // 3. mai 2018

Foredragsholdere

PETTER LEON FAUSKE & GUNNAR LARSEN: Revolusjonerende teknologi Administrerende direktør & viseadministrerende direktør 
MMC FIRST PROCESS

Teknologi som vil revolusjonere håndtering av fisk på land og sjø. RID-pumpa gjøre det mulig å erstatte transportbånd med skånsom og effektiv transport av fisk i rør med kjølt vann. Kan du si nei til bedre kvalitet på sluttproduktet og samtidig spare kostnader og energi?

Petter Leon Fauske er Executive Vice President i MMC First Process. Han har utdannelse som maskiningeniør fra Høgskolen i Ålesund og har nylig gjennomført videreutdanning innen markedsføring på Handelshøyskolen i Bergen (NHH).
Han startet karrieren på Odim Skodje i 1992 hadde forskjellige stillinger til slutt som prosjektsjef. Deretter jobbet han som prosjektsjef i Optimar til han i mai i 2003 etablerte selskapet First Process. Han tok i april i år over som administrerende direktør i MMC First Process AS.

Gunnar Larsen er viseadministrerende direktør i MMC First Process. Han er utdannet skipsingeniør fra Høgskolen i Ålesund i 1987. Han startet sin karriere som innkjøper ved Aukra Industrier (nå Vard Aukra) og har siden 1992 hatt ledende stillinger innen innkjøp, salg, marked og forretningsutvikling, hovedsakelig i den maritime bransjen. Gunnar har siden august 2017 vært engasjert i strategi og forretningsutvikling i MMC First Process og leder i dag selskapets salgs-, markeds- og ettermarkedsavdeling i tillegg til å være viseadministrerende direktør.