The Next
Wave2018

Ocean Innovation Conference //
Øygardshamna Giske // 3. mai 2018

Program

10-12

Kl. 10:00: 

ÅPNING

 

Kl. 10:50: 

ØYSTEIN HAGEN: Hvorfor spiser ikke unge nordmenn fisk?

Gründer/CEO

ÆRA STRATEGIC INNOVATION

 

Kl. 11:20: 

PÅL ERIK MICHELSEN: Merkevarebygging

Brand & Marketing Director

LERØY

 

Kl. 11:40: 

PAUSE 30 MIN

Servering

 

12-13

Kl. 12:10: 

LINDA NØSTBAKKEN: Fremtidens kvotesystem

Professor i ressursøkonomi

NHH

 

Kl. 12:30: 

RUNAR DEBESS: Bransjeanalyse

Banksjef Næringsliv Marin

SPAREBANKEN MØRE

 

13-15

Kl. 12:50: 

HILDE RØDÅS JOHNSEN: Fishing for litter

Prosjektleder

SALT

 

Kl. 13:10: 

LUNSJ

Musikalsk Innslag

 

Kl. 14:10: 

ARNE HJELTNES: Kva skal me leva av?

Fiskerientusiast/Styreformann

NORWEGIAN FISH COMPANY

 

15-17

Kl. 15:10: 

PAUSE

 

Kl. 15:30: 

ANNELISE CHAPMAN: Mer enn fisk i havet!

Gründer/CEO

TANGO SEAWEED

 

Kl. 15:50: 

STÅLE WALDERHAUG: Big Data

Seniorforsker

SINTEF

 

Kl. 16:10: 

MARGARETH KJERSTAD & BJØRN TORE NYSTRAND:

Fiskeriets Ringvirkninger

Forskere MØREFORSKING

 

Kl. 16:30: 

PAUSE

 

Kl. 16:50: 

ØYVIND HARAM: -Vær en ambassadør!

Informasjonssjef

SJØMAT NORGE

 

17-18

Kl. 17:10: 

PETTER LEON FAUSKE & GUNNAR LARSEN: Revolusjonerende teknologi

Executive Vice President & Senior Vice President Sales & Market

MMC FIST PROCESS

 

Kl. 17:30: 

GUSTAV-ERIK BLAALID: Sofaprat med rederne fra Veidar, Nordtind, og Atlantic

Ansvarlig redaktør

SKIPSREVYEN

 

Kl. 18:05: 

APERTIF

 

Kl. 18:30: 

MIDDAG OG UNDERHOLDNING